Retur og reklamasjon

ANGRERETT
Som kunde hos minstemann.no har du alltid 14 dagers angrerett på ditt kjøp i henhold til norsk angrerettlov. Angrefristen begynner å gjelde etter at du har hentet/mottatt varen din.

RETUR
Varer skal returneres pr. post innen 2 uker etter at du har mottatt din forsendelse. Du skal ha mottatt et angrerettskjema når vi sendte deg bekreftelse på din bestilling. Vi ber deg fylle ut dette skjemaet og legge ved din forsendelse. Returporto blir ikke refundert. Om du har behov for at vi sender deg angrerettskjema på nytt, kontakt oss på kundeservice@minstemann.no.

Merk at varer ikke kan sendes tilbake til Minstemann i postoppkrav. De har vi dessverre ikke mulighet til å avhente. 

 

REKLAMASJON

Dersom du skulle være uheldig å motta en vare som har en defekt, eller ikke fungerer som den skal, vil vi gjøre det vi kan for å rette opp feilen. Før du sender produktet du vil reklamere på tilbake til oss, ber vi deg sende oss en e-post hvor du oppgir reklamasjonsårsak til kundeservice@minstemann.no. Legg ved et bilde av produktet som er skadet eller har en defekt. Vi vil vurdere reklamasjonen, refundere penger eller sende deg et nytt produkt. Dersom vi ber deg sende varen tilbake til oss, så betaler vi returporto ved reklamasjon. Reklamasjoner behandles normalt innen 3 virkedager.